پزشکی

در این وبلاگ با مطالب روز دنیای پزشکی با شما هستیم

پزشکی

در این وبلاگ با مطالب روز دنیای پزشکی با شما هستیم

خواص جعفری فرنگی

جعفری فرنگی یکی از گیاهان متعلق به خانواده چتریان است که شباهت بسیاری به جعفری معمولی دارد. این گیاه علفی که یک ساله است بومی کشورهای اروپایی می‌باشد. یکی از مهم‌ترین شرایط رشد برای این گیاه خاک مرطوب و غنی است و به همین دلیل شما می‌توانید این سبزی را بیشتر در کشورهای اروپایی مشاهده کنید. بوی جعفری فرنگی شباهت بسیار به رازیانه دارد و از همین رو عده‌ای آن را با رازیانه اشتباه می‌گیرند. طعم و عطر خاص این گیاه باعث شده است تا امروزه در بسیاری از رستوران‌های مطرح دنیا از این ماده به عنوان چاشنی و طعم دهنده اصلی غذاها استفاده شود. برای آشنایی بیشتر با خواص این گیاه ما را در ادامه این مقاله همراهی کنید.

  

خواص جعفری فرنگی

این گونه مانند بسیاری دیگر از اعضای خانواده چتریان دارای مواد و ترکیبات مفیدی است که می‌توان از آن برای درمان بسیاری از بیماری‎ها و حفظ سلامت بدن استفاده کرد. از میان مهم‌ترین این مواد می‌شود به مورادی مانند پتاسیم، فسفر، مس، سلنیوم، آهن، منگنز، منیزیم و کلسیم اشاره کرد. علاوه بر این، جعفری فرنگی یک منبع عالی برای ویتامین  A، ویتامین C و ویتامین D نیز محسوب می‌شود. یکی از مهم‌ترین چیزهایی که در مورد این گیاه باید رعایت کنید این است که خانم‌های باردار و شیرده نباید به عیچ عنوان از جعفری فرنگی استفاده کنند.

تقویت دستگاه ایمنی

بیشتر دانشمندان باور دارند که مصرف این ماده می‌تواند به صورت موثری به تقویت دستگاه ایمنی شما کمک کند. همانطور که در بالا نیز اشاره شد، جعفری فرنگی یکی از منابع مهم ویتامین C محسوب می‌شود. این ویتامین، ماده اصلی در تولید و تکثیر گلبول‌های سفید که نقش محافظ از اندام‌های داخلی بردن را دارند، می‌باشد. این گیاه همچنین سرشار از آنتی اکسیدان می‌باشد. آنتی اکسیدان‌ها نیز با حنثی کردن اثر رادیکال‌های آزاد، نقشی حیاتی در کاهش آسیب‌های استرس اکسیداتیو ایفا می ‌کنند. بدین منظور بهتر است 30 گرم از این ماده را در آب جوش بریزید و بعد از  20 دقیقه از آن بنوشید.

لینک کامل مقاله: آسان طب

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.